XXL yogales: Yin Yoga & Reiki
XXL yogales: Yin Yoga & Reiki Bindi Amersfoort

XXL yogales: Yin Yoga & Reiki

vrijdag 2 september 2022 19:00 t/m 21:30

Jij bent de sleutel tot zelfheling en tijdens deze XXL les ga je deze sleutel smeden met behulp van een unieke combinatie van Qigong, Reiki en verzachtende Yin Yoga. Energie, inspiratie, balans, ontspanning, bewustwording… en vooral veel liefdevolle aandacht. 

De les wordt begeleid door Sanne Theben Terville van SanneLovesYoga en zij neemt je met haar kalme en helende stem zo mee naar binnen naar de kern, een open ruimte – waarin je jezelf mag zijn en alles mag loslaten. Haar lessen draaien om acceptatie, het creëren van een ruimte waar je volledig jezelf kunt zijn en waardevolle, liefdevolle verbindingen aan kunt gaan.

Datum: vrijdag 2 september van 19:00 tot 21:30
Kosten: 34 euro of 2 lessen van je kaart/abonnement
Aanmelding: mailen naar info@bindi.nu of via onze website (bindi.nu)

Locatie