workshop kleuren mengen in Amersfoort
workshop kleuren mengen in Amersfoort Lida Meines

workshop Kleuren Mengen

zondag 7 augustus 2022 10:30 t/m 16:30

KLEUREN MENGEN: Een schilderij spreekt pas aan als ook de kleuren mooi zijn. Zondag 7 augustus 10.30-16.30 / 80,- inclusief gebruik van verf en je krijgt een kleurenboekje mee om thuis te maken. Je kent dat wel; heb je eindelijk een mooie kleur gemengd, kun je deze kleur niet opnieuw mengen. Of het lukt je maar niet om de juiste kleur groen te mengen. In deze dagworkshop leer ik je alles over kleuren mengen en de kleurwerking. Zo leer je mooie kleurnuances mengen en hoe je deze makkelijkopnieuw kunt mengen. In de cursus oefenen we met acrylverf, maar dezelfde principes gelden voor olieverf en aquarelverf. Aan het einde van deze cursus weet je alles over kleurwerking en hoe je deze effectief in je schilderij kunt inzetten, hoe je de mooiste kleuren en nuances kunt mengen en kan onthouden hoe je ze gemengd hebt. Geef je nu op! mail je naam, telefoonnummer en woonplaats en de workshop naam naar mail@lidameines.nl. info 0612381141 www.lidameines.nl

Locatie