Open Atelierroute Baarn: kom kijken, ontmoeten, genieten en verwonderen
Open Atelierroute Baarn: kom kijken, ontmoeten, genieten en verwonderen G. van Lente

Open Atelierroute Baarn: kom kijken, ontmoeten, genieten en verwonderen

zaterdag 27 augustus 2022 11:00 tot 17:00

Maak kennis met Baarnse kunstenaars en hun werk tijdens de 16e Open Atelierroute in Baarn! In het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022 stellen 35 Baarnse kunstenaars van 11.00-17.00 uur hun atelier of expositieruimte open voor publiek. U bent van harte welkom om te kijken, te ontmoeten, te genieten en te verwonderen.

Er is een een gevarieerd aanbod van kunstenaars. De Centrale Expositie en tevens het startpunt van de route is bij Wim Hogeveen Mannen, gevestigd aan de Laanstraat 65-D, 3743 BB Baarn. Er ligt een gratis kleurenfolder met plattegrond voor u klaar, waarop u uw route kunt uitstippelen.

Hier kunt u al op dinsdag 23 t/m vrijdag 26 augustus tussen 14.00-17.00u een voorproefje komen nemen. Tijdens het Open Atelier-weekend is de Centrale Expositie bij Wim Hogeveen Mannen geopend van 11.00-17.00 uur.

Voor meer informatie over de Open Atelierroute kunt u terecht op:

de website: www.atelierroutebaarn.nl

Facebook: https://www.facebook.com/atelierroutebaarn

Instagram: https://www.instagram.com/openatelierroute_baarn

De 16e Open Atelierroute in Baarn, mis het niet!

Locatie