Gildefeest Eemlandse schrijvers

zaterdag 27 augustus 2022 20:00 t/m 23:00

Op zaterdagavond 27 augustus nodigt de Bibliotheek Eemland schrijvers uit Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Leusden en Woudenberg uit voor het Gildefeest Eemlandse schrijvers. Tijdens deze feestelijke avond wordt er een speciale reverspin uitgereikt.

Iedereen uit Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Leusden en Woudenberg die een boek heeft geschreven en gepubliceerd, krijgt tijdens deze feestelijke avond een speciale reverspin uitgereikt. De community Eemlandse schrijvers is gestart in 2008 en omvat inmiddels meer dan 400 schrijvers. Het doel van de bibliotheek en de community is om elkaar te versterken en om verbindingen te leggen en samenwerkingen te stimuleren. Op de avond is er een quiz, muziek, fotosessie en de mogelijkheid tot een onderlinge boekenruilbeurs.

Schrijvers en evt partners zijn welkom vanaf 20:00 uur in het Eemhuis. De schrijvers (zeker degenen die nog niet bekend zijn bij de bibliotheek) dienen hun boek mee te nemen als entreebewijs. 

Na het invullen van een korte vragenlijst volgt de uitreiking van de reverspin. Verder zal er o.a. een fotosessie zijn met de aanwezige schrijvers en worden de plannen voor de community bekend gemaakt door Karin Horst. Ook is er muziek met een live optreden van singer songwriter Hannie Donker en kan er gedanst worden op de beats van DJ Bernard van Gellekom. 

Praktische informatie

Datum: zaterdagavond 27 augustus 

Tijd: 20:00-23:00 uur

Locatie: Centrale hal in de Bibliotheek het Eemhuis 

Kosten: Gratis – Gelieve je boek mee te nemen als entree bewijs 

Kijk voor meer informatie op: www.bibliotheekeemland.nl.

Locatie

  • Het Eemhuis
    Eemplein 71-77
    3812ea
    Amersfoort