XXL les | Yin Yoga - De nazomer
XXL les | Yin Yoga - De nazomer Bindi Amersfoort

XXL les | Yin Yoga - De nazomer

vrijdag 26 augustus 2022 19:00 t/m 21:30

‘You are not separate from the whole. You are one with the sun, the earth, the air. You don’t have a life. You are life.’ – Eckhart Tolle 

Yin Yoga is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze filosofie gaat uit van de cyclus van de natuur middels vijf elementen, vijf seizoenen en bijbehorende orgaan-meridianen. Door langer in een ontspannen yogahouding te vertoeven, verzachten we het dieperliggende bindweefsel. In dit verbindende-weefsel bevindt zich het meridiaanstelsel: een energiesysteem met vertakkingen door heel je lichaam. 

In deze XXL les leer je de betekenis van de fase waar je je nu in bevindt op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Je doet specifieke oefeningen gericht op het zuiveren en stimuleren van de meridianen die horen bij het seizoen zomer. Het is een kans om dichter bij jezelf te komen en je gezondheid een flinke boost te geven op een ontspannen, zachte manier.

Datum : vrijdag 26 augustus

Tijd: 19:00 tot 21:30 

Kosten: 34 euro of 2 lessen van je kaart/abonnement 

Meer informatie: https://bindi.nu/workshops/yin-yoga-de-nazomer/

Locatie

  • BINDI yogaschool
    Bergstraat 6
    postcode
    Amersfoort