Concert Een dromerig klankbad
Concert Een dromerig klankbad Bindi Amersfoort

Concert Een dromerig klankbad

vrijdag 19 augustus 2022 19:30 t/m 21:00

Van transcenderende melodieën tot aan dromerige klanken wordt het een kleurrijke, ontspannende en hemelse onderdompeling in muziek en trilling. Doordat we werken met tonen die elkaar aanvullen en versterken (zoals terts, kwint en octaaf) werkt het klankbad harmoniserend.

Deze verbindende klanken brengen lichaam en geest in een lagere trilling of frequentie, waardoor we in een andere staat van bewustzijn (alfa, theta en delta) glijden die verbindend en helend (synchroniserend) werkt.

De fijne trilling van de instrumenten, schud blokkades en vastgezette emoties los, waardoor het klankbad als opschoning werkt.

Met diverse muziekinstrumenten, zoals harp, xylofoon, handpan, kora, duimharp, klankschalen, shrutibox, tanpura en chamanendrum maken we het tot een afwisselende reis waar we hemel en aarde met elkaar verbinden.

Meer informatie en een impressie: https://bindi.nu/workshops/klankbad/
Tickets: €15 p.pAanmelden kan door te mailen naar: info@bindi.nu  

Locatie

  • BINDI yogaschool
    Bergstraat 6
    postcode
    Amersfoort