Je eigen voorstelling maken in de Theaterweek! (15-18 jr)
Je eigen voorstelling maken in de Theaterweek! (15-18 jr) Henry Krul

Je eigen voorstelling maken in de Theaterweek! (15-18 jr)

maandag 15 augustus 2022 11:00 t/m vrijdag 19 augustus 21:00

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar oud en heb je altijd al een eigen theatervoorstelling willen maken? Dan zit je bij de Theaterweek helemaal goed!

In de zomervakantie wordt in samenwerking met Kunstbrouwerij en De Kamers de Theaterweek georganiseerd. De Theaterweek begint op maandag 15 augustus met slechts een thema en op vrijdagavond 19 augustus presenteer je een met de groep samen gemaakte voorstelling! 

Elke dag werk je samen met Thjum en Mike vanuit theater, dans en muziek. Het creatieve proces van theater maken staat centraal, dus je hoeft niet in alle disciplines even bedreven te zijn. Plezier en creativiteit zijn het belangrijkste! 

We werken in de Theaterweek met drie kernwaarden; verbinding, kracht van het individu en creativiteit. Een door de groep zelf gemaakt stuk, waarin iedereen vanuit zijn/haar eigen talent aan bijdraagt, is het doel. Van maandag tot en met donderdag is de Theaterweek van 11:00 tot 16:00 in het Eemhuis (Amersfoort), op vrijdag zijn het dagprogramma en de voorstelling om 20:00 in Theater De Kamers (Vathorst). 

De week bestaat uit vijf dagen theater maken, inclusief lunch en voorafgaand aan de slotvoorstelling wordt een gezamenlijk diner verzorgd. Kosten zijn €145 per deelnemer.

Is de Theaterweek met jouw creativiteit en plezier in theater echt iets voor jou? Meld je dan aan via de volgende link: https://forms.gle/ptHjhhpvT6Cq7TrW6

LET OP! Het is van belang om elke dag volledig aanwezig te zijn om deel te nemen aan de Theaterweek.

Ook voor andere vragen, zijn wij bereikbaar via theaterweek@hotmail.com of 06-54947697

Locatie