Walk Art Markt Zeist: kunst en muziek in een groene oase
Walk Art Markt Zeist: kunst en muziek in een groene oase Pien van den Bosch

Walk Art Markt Zeist: kunst en muziek in een groene oase

zaterdag 13 augustus 2022 10:00 t/m 17:00

Op zaterdag 13 augustus vindt De Walk Art Markt plaats in het gelijknamige park aan de Slotlaan in Zeist. In 110 kramen presenteren sierkunstenaars en ambachtsdesigners een gevarieerd aanbod van onder andere schilder-, glas- en houtkunst, keramiek, en sieraden & modeaccessoires van gerecycled materiaal. Tijdens de markt treden ook verschillende artiesten op. Foodtruckers zorgen voor lekker eten en drinken. De markt duurt van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

Een greep uit de optredens tijdens de Walk Art Markt: jong talent Lucie Stolk speelt klassiek gitaar, Djembé Groep Kobadji zorgt voor percussiespektakel en de muzikale nichtjes Anne en Femke Nagtegaal (The Nightingales) brengen swingende popnummers van onder andere Caro Emerald. Instrumentale duizendpoot Luuk Lenders komt met volksmuziek uit Ierland en de Balkan. Hij gebruikt daarbij bijzondere fluiten, een accordeon, voetenpercussie, een mini-mondharmonica en zelfgemaakte instrumenten. Soms bespeelt hij zelfs vier instrumenten tegelijk! 

Elisabeth en Willem Adriaan I

Desiree Rozie en Renier Meijers brengen de allereerste bewoners van Slot Zeist tot leven. Als Elisabeth van der Nisse en haar man Willem Adriaan I van Nassau Odijk flaneren zij rond en vertellen en passant meer over de Rampjaarroute op 8 oktober in Zeist. 

Ballonkunstenaar en pop-up poëzie

’s Middags is er ook voor kinderen van alles te beleven: ballonkunstenaar Pieter van Engen laat zijn ballon- en goochelkunsten zien en schminkster Petra Lippmann tovert de mooiste creaties op ieders gezicht. Verder dragen de dichters van Vereniging Taalpodium gedichten voor. Ook maken zij gedichten op verzoek: eigentijdse pop-up poëzie getypt op een lekker ouderwetse typemachine. De Walk Art Markt wordt georganiseerd door CultuurZeist. Wees erbij!

Meer info: www.cultuurzeist.nl/evenementen/walk-art-markt

Locatie

  • Walkartpark
    Slotlaan

    Zeist