Een gezondere manier van schilderen workshop olieverf op waterbasis in Amersfoort

zaterdag 13 augustus 2022 10:30 t/m 16:30

Je maakt kennis met de nat in nat techniek, zodat je in 1 workshop een mooi schilderijtje kunt maken. In het eerste uur maken we met elkaar kennis en leg ik wat theorie uit over dit materiaal en maken een klein proefschilderijtje. Daarna maken we op het canvas board een schilderij naar eigen voorbeeld.

Zaterdag 13 augustus 10.30-16.30 /80,- Inclusief het gebruik van verf een canvasboard van 30x40cm, koffie/thee en lekkers.

Door het maximale aantal van 7 deelnemers ben je verzekerd van een gedegen begeleiding op je eigen niveau. Daarom is de workshop door beginners en gevorderden te volgen.

De workshop wordt gegeven door Lida Meines. Lida geeft je duidelijke tips en trucs om je schilderij nog mooier te maken. In het atelier kun je een startset aanschaffen met 12 kleurenvan 20ml zodat je zelf thuis verder kunt schilderen

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen met naam, telefoonnummer en woonplaats naar mail@lidameines.nl Wil je meer weten over het aanbod van mijn cursussen en workshops? kijk dan op mijn website www.lidameines.nl of volg mij op social media en YouTube onder de naam Lida Meines

Locatie