XXL yogales in het teken van de volle maan

vrijdag 12 augustus 2022 19:00 tot 21:30

De maan staat al eeuwen voor het vrouwelijke, het zachte. De maan en haar fases zijn een prachtig voorbeeld over hoe donker en licht, verandering en transformatie als een kracht en inspiratiebron kunnen fungeren in je eigen leven.

Tijdens de volle maan is haar energie op het hoogst en sterkst, daarom is het een prachtig moment om de verdieping op te zoeken in jezelf. De energie van een volle maan staat in het teken van loslaten, om te reflecteren op waar je staat en wat je nodig hebt om los te laten, te laten gaan, en wat om vast te houden.

Daarom bestaat deze les uit een combinatie van een slow vinyasa flow, om de beweging en verandering in jezelf te voelen en kenbaar te maken, en een kalmerende en verdiepende nidra visualisatie, om naar binnen te keren.

Datum : vrijdag 12 augustus 
Tijd: 19:00 tot 21:30
Kosten: 34 euro of 2 lessen van je kaart/abonnement
Aanmeldinginfo@bindi.nu of via Bindi.nu

Locatie