!

Kunstenaar Anna Skubisz is te gast bij het Kunst Café op 4 juni ‘22: ‘Hoe vang je de kern..?

maandag 4 juli 2022 19:30 tot 22:00

In dit café gaan Juan Carlos Salvia en Anna Skubisz met elkaar in gesprek om het mysterie van de vormtaal van Anna te vangen of beter gezegd dit te benoemen. Haar werk wordt als magisch en bezield betiteld. Juan Carlos is nieuwsgierig naar haar motivatie en haar beweegredenen om tot deze taal te komen. 

Anna Skubisz (1986) is een Nederlandse kunstenares met Poolse roots. Veel van haar werk is inmiddels tentoongesteld in Amersfoort, Nederland en in Polen. 

Met veel verschillende materialen maakt ze haar sculpturen en installaties. Haar werken hebben een gevoel van spaarzaamheid en worden gekenmerkt door smaakvolle eenvoud. Het is gemaakt met veel geduld, oog voor detail en vooral met liefde..

Onno Zijlstra filosoof schrijft over haar werk: 

De onwerkelijke, witte wezens die Skubisz tot leven wekt plaatsen ons buiten de alledaagse realiteit. Ze hebben het dubbelzinnige karakter van onwerkelijke werkelijkheid. Het werk roept een droomachtige wereld op, is als een droom die we delen, waar we het samen over kunnen hebben.

Een fijner startpunt voor een gesprek kunnen we ons niet voorstellen. 

 Avonden als deze staan garant voor een intensieve uitwisseling tussen publiek en kunstenaar waar een portie ongekende inspiratie bij vrij komt. Kunst als brandhout om ons innerlijke vuur weer op te porren en aan te wakkeren. Het belooft een inspirerende avond te worden, dus mis hem niet! 

KAdECafé Eemplein 75 Amersfoort. 

Tickets aan de deur € 12,-

Voorverkoop ticket € 10,-  via 

*

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-beeldend-kunstenaar-anna-skubisz-hoe-vang-je-de-kern-367814441897

annaskubisz.nl

Locatie