Digitaal Hulpplein Hoogland
Digitaal Hulpplein Hoogland

Digitaal Hulpplein Hoogland

donderdag 28 juli 2022 10:00 t/m 12:00

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van computers, tablets, smartphones, internet en digitale diensten van de overheid of andere instellingen? U kunt het Digitaal Hulpplein (weer) bezoeken zonder een afspraak te maken. Wij hebben elke donderdag een gratis inloopspreekuur van 10.00 tot 12.00 uur in dorpshuis De Neng, Engweg 7 te Hoogland. Wij zien u graag, maar vergeet niet alle benodigde apparatuur, snoeren, gebruikersnamen, wachtwoorden etc. mee te nemen. Coronamaatregelen: Kom a.u.b. niet naar het Digitaal Hulpplein als u verkoudheidsklachten of verhoging hebt of als iemand uit uw huis koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

Locatie

  • Dorpshuis De Neng
    Engweg 7
    3828cj
    Hoogland