Meneer Anansi vertelt

zondag 26 juni 2022 15:00 t/m 16:00

Wijnand Stomp, aka Meneer Anansi, is een kids comedian die met humor en een tikkeltje wijsheid jong en oud weet te boeien. Razendsnel wisselend van personages en in een stroomversnelling van verhalen met nieuwe en oude Anansi-liedjes vertelt Wijnand waarom hij doet wat hij doet en waarom hij dat doet. Zondag 26 juni in de Bibliotheek het Eemhuis te Amersfoort.

Een tipje van de sluier… het is allemaal de schuld van zijn oma die hem ooit de bijnaam ‘Anansi-mannetje’ gaf. Weten hoe dit precies zit? Ontdek het zelf. Luister, geniet en lach je suf tijdens de Mister Anansi leert de wereld lachen.

Kom luisteren hoe Anansi de vreselijk vervelende Bigi Kaaiman te grazen neemt. Iedereen klaagt dat Bigi Kaaiman in hun oren, neus of billen hapt. Gewoon voor de grap. Wie vindt dit nou leuk. NIEMAND toch. De listige spinnenman Anansi weet hier wel raad op en wie weet doe jij wel mee in dit verhaal.

Locatie

  • Bibliotheek Eemhuis
    Eemplein 71
    3812ea
    Amersfoort