!

Tertulia Kunst Café heeft componist en pianist Tico Pierhagen te gast:” La Musica, een grenzeloze reis naar....?” 13 juni ‘22

maandag 13 juni 2022 19:30 tot 22:00

Juan Carlos Salvia vraagt Tico Pierhagen het hemd van het lijf over zijn werk als componist en pianist. Centraal staat de passie voor muziek en kunst van beide heren, de setting is informeel. De verkenning zal langs een bijzonder dynamisch pad verlopen. 

De reis die Tico Pierhagen maakt begint in zijn geboorteland Colombia. Als hij anderhalf is wordt hij geadopteerd en groeit op in Nederland. Op zijn 6de begint hij met pianospelen en ontwikkeld als snel een grote liefde voor Jazz en klassieke muziek. In 2008 keert hij voor het eerst terug naar zijn geboorteland om daar herenigd te worden met zijn biologische familie en zijn muzikale roots. Dit is het begin van zijn muzikale reis. 4 albums later is Tico nog volop aan het reizen en heeft hij het gevoel dat hij pas net begonnen is. Deze avond kun je een stukje mee reizen met de muziek van de componist en pianist Tico Pierhagen. 

Avonden als deze staan garant voor een intensieve uitwisseling tussen publiek en kunstenaar waar een portie ongekende inspiratie bij vrij komt. Kunst als brandhout om ons innerlijke vuur weer op te porren en aan te wakkeren. Het belooft een spannende avond te worden, dus mis hem niet! 

Welkom op 13 juni ‘22, aanvang 19.30 u (inloop 19.00u) KadE-Cafe´ Eemplein 75 Amersfoort. 

Entree via ticket verkoop € 10,- (zie website https://www.tertulia033.nl/kunst-caf) aan de deur €12,- 

Tertulia Amersfoort organiseert meetings die betekenisvol en transformatief zijn voor denkers, kunstenaars en kunst/cultuur minnend publiek. 

Locatie