Afbeelding
Bindi Amersfoort

Kerstspecial (XXL les)

vrijdag 23 december 2022 19:00 t/m 21:30

Aaaahhh kerstmis! Voor sommigen een tijd van heerlijk even vakantie, voor anderen een moment van veel (familie-)stress.

Op zoek naar een rustmomentje? Kom dan naar deze bijzondere yogales! De zaal zal voelen als een warm bad met kaarsjes en zachte muziek om je in onder te dompelen.

We zijn tijdens ons dagelijks leven veel naar buiten gericht, op taken, rollen en het voldoen aan verwachtingen. Kerstavond is een spiritueel moment en bijzonder geschikt om eens naar binnen te keren. Het thema van deze les is dan ook ‘verbinding’.

In eerste instantie met jezelf, maar zeker ook met anderen. Als je een fijne en veilige verbinding voelt met jezelf kun je dat ook met anderen aangaan. We gaan de avond samen vormgeven door zachte yogahoudingen (hatha en yin) en door uitgebreid de tijd te nemen voor pranayama en meditatie.

Daarnaast maken we op een veilige manier ruimte om verbinding te maken met elkaar. Er is ruimte om ‘(kerst-)wensen’ met elkaar te delen. Maak je geen zorgen, het kan helemaal jouw individuele pad blijven als je dat fijner vindt.

Je hebt voor deze avond geen enkele yoga-ervaring nodig, enkel de behoefte om dit moment samen te beleven, dus wees welkom!

Datum: vrijdag 23 december

Tijd: 19:00 tot 21:30

Kosten: 38 euro of 2 lessen van je kaart/abonnement

Informatie en aanmelding: mailen naar info@bindi.nu of inschrijven via onze website (www.bindi.nu)

Locatie

  • BINDI yogaschool
    Bergstraat 6
    postcode
    Amersfoort