Afbeelding
Bindi Amersfoort

Yin met Yinflow & zelfliefde (XXL yogales)

vrijdag 16 december 2022 19:00 t/m 21:30

Hoe goed zorg jij voor jezelf? En wat is dat nou eigenlijk, zelfzorg?

Er zijn geen regels, geen do’s en don’ts als het aankomt op zelfzorg omdat de behoeften voor iedereen verschillend kunnen zijn. Eén overeenkomst is er echter wel: je moet eerst leren luisteren naar jouw lijf, naar jouw gedachten en emoties om te kunnen voelen wat je nodig hebt en wanneer jij doet aan ‘goede zelfzorg’.

In deze les gaan we samen op zoek naar antwoorden. Door middel van zachte vloeiende bewegingen landen we telkens in yin-houdingen die we wat langer aanhouden. Je krijgt alle ruimte om te bewegen, te zoeken en tot stilstand te komen in een houding. Op deze manier kun je leren ervaren hoe jij (zowel fysiek als mentaal) reageert op een houding en hoe dit voelt.  De focus ligt op het creëren van een fijne ervaring,  niet het halen van een doel of het voldoen aan ‘de juiste houding’.

Je hebt voor deze les geen enkele yoga-ervaring nodig, je kunt zo aanschuiven!

Datum : vrijdag 16 december

Tijd: 19:00 tot 21:30

Kosten: 38 euro of 2 lessen van je kaart/abonnement

Informatie en aanmelding: mailen naar info@bindi.nu of inschrijven via onze website (www.bindi.nu)

Locatie

  • BINDI yogaschool
    Bergstraat 6
    postcode
    Amersfoort