Soulmania
Soulmania Soulmania

SOULMANIA 9-persoons soulband bij Artishock

zaterdag 26 november 2022 20:30 t/m 23:30

SOULMANIA, een live soul sensatie, opende in 2020 tijdens de Corona-periode het blues-pop seizoen. Na een lange periode zonder optredens was er eindelijk weer een concert mogelijk maar wel met beperkte toegang en zittend. Soulmania dreef toen de bezoekers tot wanhoop. Lekkere soulmuziek en niet mogen staan, bewegen of dansen maar op je stoel moeten blijven zitten. Ondoenlijk. Direct al vroegen de bezoekers of deze band snel terug mocht komen. En beloofd is beloofd. Soulmania is met 9 personen een soulband van formaat. Een echte klassieke soulband met meerstemmige zang, zangeressen, blazers, en een strakke vette band erachter, alles erop en eraan. Een deel van de show is gebaseerd op het 30-jarige jubileum van de Ierse cultfilm The Commitments waarvan de soundtrack meer dan 12 miljoen keer verkocht werd destijds. Maar ook nummers van Otis Redding, Aretha Franklin, Marthe Reeves, Same Cooke, Wilson Pickett zullen ten gehore gebracht worden. Soul in deze pure vorm zal Artishock weer doen schudden op zijn grondvesten. Schud je mee…. ?

Voorprogramma:
PETER MAY staat op zaterdag 26 november in het voorprogramma van Soulmania vanaf 20:30 tot ca 21:15. Peter is een Utrechtse Singer-Songwriter die zowel eigen nummers als covers speelt. Hij raakt in een veelal intieme setting de harten van zijn publiek. Geïnspireerd door oude Soul, R&B, Gospel en hier en daar een vleugje Country, weet hij steeds de aandacht van het publiek te trekken. Doe je ogen dicht en je denkt aan Ed Sheeran, open je ogen en het blijkt Peter May te zijn...... vrolijk, aanstekelijk, gezellig. Peter May zal om 20:30 starten met zijn optreden.

Reserveren wordt aanbevolen en kan via:
https://www.artishock-soest.nl/blues-pop

Locatie

  • Artishock
    Steenhoffstraat 46a
    3764bm
    Soest