Afbeelding
Bindi Amersfoort

Cursus| Verbinden met je menstruatiecyclus

zaterdag 8 oktober 2022 13:00 t/m zaterdag 12 november 15:30

Ga je menstruatie ervaren als je kracht in plaats van als een last. In veel culturen wordt de menstruatiecyclus gezien als een heilige bron van inzicht en vernieuwing. We kunnen de wijsheid van de menstruatiecyclus terugwinnen door ons af te stemmen op ons natuurlijke ritme, het weer te gaan ervaren als een bron van onze vrouwelijke kracht.

In deze informatieve en interactieve cursus krijg je tools om eenvoudig toe te passen in je dagelijks leven. Leer begrijpen wat jouw cyclus je vertelt en gebruik deze kennis om te helen, gezond te blijven en een diepe verbinding met jezelf te creëren. Verminder of stop maandelijks terugkerende menstruatieklachten zoals stemmingswisselingen (chagrijnig, prikkelbaar), hoofdpijn, acne en krampen. Leef vanuit je kracht en vol vitaliteit.

Datum: zaterdag 8 oktober

Datum Eind: zaterdag 12 november

Extra informatie: 8, 22, 29 oktober en 12 november

Tijd: 13:00 tot 15:30

Kosten: 195 euro  

Aanmelden: mailen naar info@bindi.nu of je inschrijven via ons online systeem (www.bindi.nu)

Locatie

  • BINDI yogaschool
    Bergstraat 6
    postcode
    Amersfoort