!
De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis
De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis StoryTrail.nl / Rachel de Liefde

Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling Arnhem op zondag 2 oktober

zondag 30 oktober 2022 14:00 tot 15:30

Een verteltheatervoorstelling met de straten en stegen van de binnenstad als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling Amersfoort. Op zondagmiddag 30 oktober neemt verhalenverteller Louise Wandelaar van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt zij de mooiste sagen en legenden uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Amersfoort wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Je wordt goede maatjes met een zonderlinge jonkheer. Je komt er achter hoe je een loodzware kei kunt verslepen. Je huivert bij een eeuwenoud Amersfoorts spookverhaal. Je beleeft bittere strijd en innige liefde. En je ontdekt hoe het komt dat de Onze Lieve Vrouwetoren bijna de hoogste van Nederland is geworden. Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 30 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

Locatie