Gratis koffieconcerten herstarten
Gratis koffieconcerten herstarten Fotografie Fred Manschot

Gratis koffieconcerten herstarten

maandag 3 oktober 2022 10:30 t/m 11:45

De enthousiaste pianist Wouter Harbers geeft al jaren koffieconcerten in Amersfoort. Tijdens deze concerten verwent hij zijn vaste bezoekers elke eerste maandag van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek…

Door corona lag de serie een tijdje stil, maar nu herstart Wouter weer! U bent van harte welkom in de prachtige Xaveriuskerk, aan Het Zand 29 te Amersfoort. Deze herstart is het perfecte moment om muzikaal kennis te komen maken met Wouter, die het als zijn missie ziet om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor iedereen’.

Kom ook meegenieten op maandagochtend 3 oktober! Vanaf 10:00u bent u welkom voor een gezellig bakje koffie. Om 10:30u start het gratis toegankelijke concert met een luchtige toelichting van Wouter. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. En deze keer doet hij dit niet alleen: samen met strijkkwartet Romance weet hij ongetwijfeld een gevoelige snaar bij u te raken. Van ontroerende adagio’s tot een vrolijk Hongaars Rondo van Haydn, u kunt rekenen op een afwisselend programma!

Kom ervaren waarom deze formule al jaren een daverend succes is! De entree is gratis, o.a. dankzij hoofdsponsor Bouwbedrijf Schoonderbeek uit Amersfoort. Wel is er een collecte na afloop. Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of überhaupt verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan even via www.koffieconcerten.nl (reserveren is niet verplicht).

Kunt u 3 oktober niet? Geen nood, tot maart 2023 deelt Wouter elke eerste maandagochtend van de maand de mooiste muziek met u in de Xaveriuskerk! Bekijk de agenda alvast via www.koffieconcerten.nl, hartelijk welkom!

Locatie

  • St. Franciscus Xaveriuskerk
    't Zand 29
    3811gb
    Amersfoort