Kabouterdag op landgoed Schothorst

zondag 2 oktober 2022 12:00 t/m 16:00

De Kabouterdag vindt plaats op zondag 2 oktober van 12.00 uur tot 16.00 uur op landgoed Schothorst aan de Schothorsterlaan 21 in Amersfoort. De Kabouterdag is een gezellige familiedag met allerlei activiteiten voor kinderen die van buitenspelen houden.

Elk kindje kan zelf een kabouter worden met een echte kaboutermuts en geschminkte wangetjes. Er zijn veel leuke werkjes te doen! Ga op zoek naar paddenstoelen, maak eten voor de kabouters klaar, doe de kabouterspeurtocht of laat je schminken als een kabouter. Daarnaast zijn er dansworkshops, knutselactiviteiten, voorleesmomenten en er een poppentheater en een kabouterorkest. En krijg je trek van al dat buitenspelen? Gelukkig staat er een poffertjeskraam en De Nieuwe Graanschuur serveert heerlijke lunches, drankjes en lekkernijen.

Tickets zijn te koop op de dag zelf bij de informatiekraam naast Het Groene Huis. Entree is 5 

euro per kind. Er is weinig parkeerplek, kom zo veel mogelijk op de fiets. 

Meer informatie en het programma vind je op: www.hetgroenehuisamersfoort.nl/agenda 

Locatie

  • Het Groene Huis
    Schothorsterlaan 21
    3822na
    Amersfoort