Introductie in Tantra workshop
Introductie in Tantra workshop Bindi Amersfoort

Introductie in Tantra workshop

zondag 16 oktober 2022 13:30 t/m 16:30

Ben je nieuwsgierig naar wat tantra voor jou kan betekenen?

Tantra wordt in de media op verschillende manieren verkondigd: als sexbeoefening, meditatie beoefening, een sensuele dans of als communicatiemiddel. Soms enkel samen met je partner of juist met onbekende anderen.

Deze tantra stromingen komen inderdaad allemaal voor in het Westen. Bij zuivere tantra beoefening is het uitgangspunt de verbinding met jezelf en die met de ander aan te gaan. Vanuit compassie en liefde.

In deze workshop staat de verbinding met jezelf en de ander centraal. We verbinden met onszelf in een liefdevolle (adem)meditatie. We delen met de ander over een belangrijk thema in een inquiry (communicatiemethode). We luisteren naar de ander in zijn/haar geraaktheid. We ronden af met een zelf aanraak oefening voor thuis.

De workshop is niet seksueel van aard. We raken elkaar dus niet aan. Wel komt  sensualiteit met je zelf en wellicht met een ander (in gesprek) aan bod. Je kunt samen met je liefdespartner maar net zo goed met een goede vriend/vriendin samen komen. Alleen ben je ook zeer welkom, voorwaarde hiervoor is dat je gewend bent makkelijk met onbekenden te connecten zodat er iets leerzaams/moois op gang kan komen tussenbeide.

Datum : zondag 16 oktober Tijd: 13:30 tot 16:30 Kosten: 55 euro
Informatie en aanmeldinginfo@bindi.nu of via onze website (Bindi.nu)

Locatie

  • BINDI yogaschool
    Bergstraat 6
    postcode
    Amersfoort