Closeharmonykoor Swing Close brengt 'Blij met jou'
Closeharmonykoor Swing Close brengt 'Blij met jou'

Closeharmonykoor Swing Close brengt ‘Blij met jou’

zaterdag 15 oktober 2022 20:30 t/m 22:30

Blij met jou door closeharmonykoor Swing Close draait om het belang van menselijk contact na de corona periode.

Blij met jou

Blij met jou door closeharmonykoor Swing Close uit Amersfoort is een voorstelling die draait om het belang van menselijk contact, dat zo duidelijk werd in de voorbije periode met coronamaatregelen. Swing Close verklankt dit thema met songs afkomstig uit allerlei licht muziekstijlen, zoals pop, jazz, musical, barbershop en ballad, aangevuld met enkele korte persoonlijke verhalen die als intermezzo’s worden gebruikt. Het geheel is een voorstelling met heel veel variatie waarbij je je geen moment verveelt, zoals u van dit koor gewend bent.

Swing Close

Swing Close is een koor van 21 mannen en vrouwen en staat onder de bezielende leiding van dirigent en pianist Ruben van Keken. Het koor heeft een historie van inmiddels 49 jaar en is een vaste bespeler van theater De Lieve Vrouw. We zijn blij dat we deze door corona langdurig uitgestelde voorstelling alsnog voor u kunnen brengen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via https://lievevrouw.nl/producties/theater/2022-2023/te-gast-blij-met-jou-van-swingclose/?evcode=61416

Locatie

  • Theater de Lieve Vrouw
    Lieve Vrouwestraat 13 13
    postcode
    Amersfoort