Darmkanker, hoe houd ik de regie over alles wat er met me gebeurt?

vrijdag 14 oktober 2022 10:00 t/m 11:30

Lotgenotenbijeenkomst voor mensen met darmkanker

Heb jij of je partner/ouder/kind darmkanker (gehad)? En vind je het fijn om met andere lotgenoten ervaringen uit te wisselen over wat jou bezighoudt en hoe jij hiermee omgaat? Kom dan vrijdag 14 oktober 10.00-11.30 uur naar Lotgenotencontact Stichting Darmkanker, onder begeleiding van Dianne Timmerman, ervaringsdeskundige en vrijwilliger bij Stichting Darmkanker. Het kan over van alles gaan wat jou bezighoudt: bijvoorbeeld problemen met voeding, op gewicht blijven, slapen, conditie, mantelzorg, leefstijl aanpassen, leven met een stoma, enz. Lees meer over hoe Stichting Darmkanker vanuit haar ervaringsdeskundigheid en aanvullende expertise darmkanker getroffenen en hun naasten ondersteunt in de verschillende fasen van de ziekte. 

Bij Toon Hermans Huis Amersfoort.

https://www.thha.nl/activiteiten/lotigenoten-bijeenkomst-st-darmkanker/

Locatie

  • Toon Hermans Huis
    Regentesselaan 39
    3818hh
    Amersfoort