Runningtherapeuten Amersfoort
Runningtherapeuten Amersfoort Marja

Blue Monday Run: Beating the Blues 033!

maandag 20 januari 2020 19:00 tot 21:00

Blue Monday Run Amersfoort 20 januari 2020 Dit jaar stelt Atletiekvereniging Altis zijn atletiekbaan ter beschikking om middels een social run van 5 km geld in te zamelen voor het goede doel: mensen met depressie in het algemeen en jongeren met depressie in het bijzonder! Waarom rennen? Verschillende onderzoeken hebben bewezen dat rennen (en bewegen in het algemeen) depressieve klachten kan verminderen. Er is hier niet voor niets een speciale therapievorm voor: ‘running therapie’. Omdat wij als Runningtherapeuten en Vitaliteitscoach duidelijk het positieve effect zien van bewegen bij mensen met een depressie (of andere psychische klachten, zoals burn-out), zetten wij onze diensten deze avond volledig in het teken van stichting MIND. Om hen te steunen in hun werk gaat de volledige opbrengst van onze actie naar MIND.

Locatie