Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. Pixabay

Vrouw lastiggevallen in buitengebied

11 juli 2023 om 12:10 Overig

REGIO Een dagelijks rondje fietsen liep voor Kirsten uit Hoevelaken vervelend af. Op de Koedijkerweg tussen Hoevelaken en Amersfoort werd ze zondag rond 21.00 uur lastiggevallen door een onbekende man in een busje.   

De man in het busje bleef achter haar aan rijden, kwam naast haar rijden en sprak haar op een vervelende manier aan. ,,Dit was geen small talk gesprekje, meneer had overduidelijk verkeerde intenties”, laat Kirsten weten. ,,Ik heb hem duidelijk kunnen maken dat hij mij met rust moest laten en gelukkig haakte hij uiteindelijk af.” Volgens Kirsten gaat het om een Nederlandse, slanke man, gemiddelde lengte met half lang grijs/blond haar en een zongebruinde huid. De transporter-bus was bruin/zilvergrijs van kleur.

Een andere vrouw kwam Kirsten te hulp. Zij liep even verderop met haar hond en was ook al lastiggevallen door dezelfde man. 

Kirsten heeft de politie op de hoogte gebracht en wil andere vrouwen waarschuwen: ,,Ik zie elke avond mensen alleen wandelen of fietsen. Laat dit een waarschuwing zijn dat ook hier dit soort dingen gebeuren. Bescherm jezelf en deel je locatie tijdens het buiten sporten.”   

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie