Afbeelding
Jeroen van der Veer

Amersfoortse vrouw overleden na steekpartij Venlo

30 augustus 2020 om 16:51 Overig

AMERSFOORT Bij een steekpartij in het Limburgse Venlo is zaterdagavond 29 augustus een Amersfoortse vrouw om het leven gekomen. Dat meldt de politie. De verdachte van de dodelijke steekpartij is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Inmiddels is hij aangehouden en in beperking geplaatst.

Op zaterdagavond kreeg de politie rond 23.30 uur een melding binnen van een steekincident in een woning aan de Ferdinand Bolstraat in Venlo. De bewoner van de woning vluchtte naar buiten op het moment dat een van zijn gasten een woedeaanval kreeg en zich richtte op de andere persoon die in de woning aanwezig kwam. Een 57-jarige vrouw uit Amersfoort werd neergestoken en overleed ter plekke aan haar verwondingen. 

FAMILIARE SFEER Op basis van een eerste onderzoek gaat de politie ervan uit dat de aanleiding voor de steekpartij in familiare sfeer ligt. Het slachtoffer en de dader staan beide niet ingeschreven in de woning waar het steekincident heeft plaatsgevonden. De vrouw was zoals gezegd woonachtig in Amersfoort, de verdachte is een 25-jarig man uit ‘s-Gravenhage.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie