Afbeelding
BDUmedia

Vijf bergingsvoetuigen met daarop dure auto’s in beslag genomen na politie-inval

2 juli 2020 om 17:37 Overig

AMERSFOORT Waarom de politie donderdagmorgen een loods in Amersfoort inviel is nog altijd onbekend, maar wel is duidelijk dat er veel voertuigen in beslag zijn genomen. Peperdure auto’s, motoren, vrachtwagens, karts en een bestelbus met gaten in het voorruit werden onder andere door de politie in beslag genomen. 

door Jeroen van der Veer

Bij bedrijventerrein De Wieken werd omstreeks 06 uur een grote instap gedaan door zwaarbewapende eenheden van de politie en de gehele dag werden de panden doorzocht. Hierbij zijn ook twee personen aangehouden.

De eigenaar van het pand gaf eerder bij De Stad Amersfoort aan dat het gaat om een loods die hij verhuurd en verder niets met de zaak te maken heeft. Aan het einde van de middag werden diverse voertuigen veiliggesteld en/of in beslag genomen. 

Het gaat hierbij om hele dure auto’s, waaronder een Mercedes en een Lamborghini. In totaal waren er minimaal vijf bergingsauto’s nodig om alle voertuigen mee te nemen. ,,Wij weten nog altijd niets”, laat de eigenaar van het pand rond half zes weten. ,,Ze zijn hier nog wel even bezig. Morgen horen we waarschijnlijk meer.”

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie