Afbeelding
Politie.nl

Man (29) om het leven gekomen bij ongeval op A28 bij Amersfoort

2 november 2023 om 14:28 Ongeval

AMERSFOORT In de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 november is een man uit Bunschoten om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval op de A28 bij Amersfoort. Twee andere mannen raakten gewond. De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien.

Rond 02.20 uur kwam een melding binnen bij de meldkamer dat een auto op de A28 in de sloot was gereden, dit gebeurde bij afrit 8 ter hoogte van Amersfoort. Agenten gingen direct op de melding af en zagen een auto op zijn kop in de sloot liggen. Twee slachtoffers waren op dat moment al uit de auto. Zij waren beide gewond geraakt. Al snel werd duidelijk dat er nog een derde persoon in de auto zat. 

DUIKTEAM

Een duikteam van de brandweer wist de man uit de auto te bevrijden waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Alle hulp mocht echter niet meer baten. De 29-jarige man is in het ziekenhuis helaas komen te overlijden.

GETUIGEN GEZOCHT

Het OTV (opsporingsteam verkeer) van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Tips kunnen doorgegeven worden via 0900-8844.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie