Afbeelding
Igmar Felicia

Radio-dj Igmar Felicia betrokken bij heftig ongeluk; slachtoffer naar IC

Ongeval

AMERSFOORT Tijdens een tochtje op de scooter heeft radio-dj Igmar Felicia een ongeluk veroorzaakt. Het slachtoffer en de Amersfoorter moesten beiden naar het ziekenhuis, waar bleek dat de aangereden vrouw zelfs naar de IC moest. 

door Jeroen van der Veer

Op hemelvaartsdag ging het voor Felicia fout bij het inhalen van twee fietsers, duidt hijzelf op zijn social-media. ,,Ik zie een tegenliggende fietser aankomen, maar het blijkt een elektrische fiets te zijn die dus twee keer sneller aankomt dan ik had gedacht. Een inschattingsfout met een frontale botsing tot gevolg."

Na de harde klap en schreeuw voelt Felicia zich direct schuldig en is hij alleen maar bezig met de toestand van de aangereden vrouw. In het ziekenhuis bleek bij haar de schade groter dan gedacht. Ze heeft gebroken ribben, een gekneusde nier en scheurtje in haar lever. Ze moet zelfs op de IC blijven.

Inmiddels is het slachtoffer thuis aan het herstellen. ,,Zelf moest een diepe wond op m’n knie gehecht worden en zitten er botsplinters van m’n knieschijf in de wond", aldus Felicia, die het verhaal eerst niet deelt, maar later op aanraden van het slachtoffer wel. 

,,Ze is gelukkig goed herstellende en mag weer thuis zijn. ‘Deel het!’ moedigt ze me aan", schrijft hij. ,,Ze werkt zelf bij Slachtofferhulp en verwerkt, hoe ironisch, trauma’s bij ongelukken. ‘Laat zien hoe je een ongeluk ook kunt oplossen door goed met elkaar in gesprek te gaan in plaats van elkaar uit te schelden of te beschuldigen. Ook al voel je je zo ontzettend schuldig zoals jij doet, het is en blijft een ongeluk en ongelukken gebeuren nou eenmaal."

De wond van Felicia is ontstoken en daarmee is hij wel even zoet. ,,Het moet gaan helen en daarna gaan we kijken naar hoe de knie er verder uit komt."

advertentie