Afbeelding
Jeroen van der Veer

Tientallen laptops uit schoolgebouw gestolen

21 januari 2021 om 18:15 Misdaad

AMERSFOORT Uit een schoolgebouw in Amersfoort zijn meerdere laptops gestolen. Drie mannen zijn hiervoor verantwoordelijk, maar zijn nog altijd niet gepakt 

De inbraak vond plaats in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 november 2020. Om 00:05 uur krijgt een beveiligingsbedrijf de inbraakmelding, maar als de beveiligers aankomen zijn de vogels al gevlogen. De inbrekers zijn te zien op bewakingsbeelden van de school. Opvallend detail is dat bij het verlaten van de school de broek van één van de verdachten afzakt.

Er zijn meer dan tien laptops gestolen van het merk HP. De schade loopt in de duizenden euro’s. Volgens getuigen reden de drie mannen in een zwarte auto, vermoedelijk een Alfa Romeo Giulietta. 

SIGNALEMENT De eerste man heeft een donkere jas, mogelijk van het merk The North Face. Hij draagt een donkere broek met gele opdruk op het linker bovenbeen en zwarte schoenen. Hij heeft ook een hoofdlampje op zijn voorhoofd. De tweede man heeft ook een donkere jas, mogelijk ook van het merk The North Face. Hij draagt een donkere broek met een wit logo op het linker bovenbeen en zwarte schoenen met witte zoolrand. Ook de derde man draagt een donkere jas, mogelijk ook van het merk The North Face. Hij heeft een wat stevig postuur en is de vermoedelijke bestuurder van de zwarte auto.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie