Eenheden van de politie deden maandagmiddag een inval in een bedrijfspand aan de Argonweg in Amersfoort. Vandaag laat de politie weten dat het om een gijzeling ging.
Eenheden van de politie deden maandagmiddag een inval in een bedrijfspand aan de Argonweg in Amersfoort. Vandaag laat de politie weten dat het om een gijzeling ging. Marnix Manschot Fotografie

Politie maakt einde aan gijzeling op bedrijventerrein de Isselt Amersfoort

27 februari 2024 om 20:00 Misdaad

AMERSFOORT Aan de Argonweg op bedrijventerrein de Isselt, werden maandagmiddag twee personen gegijzeld in een bedrijfspand. De politie heeft een van de twee gijzelaars kunnen bevrijden. De recherche is direct een onderzoek gestart naar de toedracht. Twee personen zijn inmiddels aangehouden. 

Rond 11.20 uur kreeg de politie een melding van een persoon die zei dat er een gijzeling gaande was in een bedrijfspand aan de Argonweg in Amersfoort. De melder was een slachtoffer dat eerder zelf ook was gegijzeld, maar wist te ontkomen. De politie heeft met behulp van diverse diensten, waaronder de DSI en het arrestatieteam een einde weten te maken aan de gijzeling.

CONFLICT

Aanleiding lijkt een conflict te zijn tussen meerdere personen. De recherche doet onderzoek naar de toedracht. Inmiddels zijn twee mannen aangehouden: een 27-jarige man uit Soest en een 32-jarige man uit Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie