Afbeelding
Jeroen van der Veer

Insluipers stelen televisies en breken koelkasten open voor blikjes frisdrank

10 maart 2021 om 14:10 Inbraak

AMERSFOORT Nog twee onbekende insluipers hebben maandagavond 4 januari tot drie keer toe in een verzorgingsflat in Amersfoort ingebroken. Dat maakt de politie dinsdagochtend bekend. Het tweetal wist twee televisies te stelen en brak twee koelkasten open om blikjes frisdrank mee te nemen.

door Jeroen van der Veer

Op dinsdagochtend 5 januari ontdekte mensen dat de voorgaande avond en nacht uit de verzorgingsflat in Amersfoort meerdere goederen waren weggenomen. Uit bewakingsbeelden blijkt dat tussen maandagvond 23.30 uur en de nacht van maandag op dinsdag rond 01.30 uur, twee insluipers tot drie keer in het pand zijn geweest.

De eerste twee keer werden de televisies meegenomen en de derde keer werden de meegenomen emmer en krat gevuld met frisdrank en bier uit de twee opengebroken koelkasten. 

Opvallend genoeg maakt de politie niet bekend om welke verzorgingsflat het gaat. Wel hopen zij dat anderen weten wie de twee insluipers zijn die opeens twee televisies en een groot aantal blikjes frisdrank in hun bezit hebben. ,,Het duo valt vooral op door hun zeer grote lengteverschil.”

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie